January 24, 2013

Pre-order Bawal Plain (CLOSED)

buat yang missed the sale that night, mcmni la pilihan yang ada time mula-mula update Bawal Plain :3

Assalamualaikum. Last few days, kan Enchantress ada update Bawal Plain brand Kangaroo ni. Tapi sat ja kejap je ada colours yang dah sold out dah. Kesian hat customers yang nak certain colour tu tapi tak sempat nak grab. Sorry sangat kat yang pesan tapi sue terlupa simpan tu. ampunnnnn :( 

So, Enchantress ingat nak bukak pre order untuk Bawal Plain ni. In case ada colour yang hampa korang nak, tapi dah sold out, boleh la buat pre order dulu. Please note that pre order takes time. Kalau nak cepat, ada je lagi ready stock yang masih available :) 

Untuk pre order, harga tetap sama, RM7 je sehelai excluding postage. Murah je :) Kualiti kain bawal kangaroo ni elok, lembut, senang bentuk, tudung pon senang jadi. maka senanglah hati sebab tak payah stress stress di pagi hari time tudung tak jadi jadi :P

Bagi yang nak grab lebih dari 10helai, harga bagi setiap helai ialah RM6.50 sahaja (excluding postage). 
Bagi yang nak grab 20helai dan ke atas, nak borong ke niaga ke, harganya hanya RM5.50 sehelai. 
kita sembang sembang dulu kat page. insyaAllah harga bole murah lagi kalau beli lebih banyak :3
  
postage :

1) Semenanjung malaysia
a) 1-4 helai : RM7
b) 5-9 helai : RM9
c) 10-14 helai : RM11
d) 15-20 helai : RM15

2) Sarawak
a) 1-4 helai : RM10
b) 5-9 helai : RM12
c) 10-14 helai : RM16
d) 15-20 helai : RM20

3)Sabah
a) 1-4 helai : RM11
b) 5-9 helai : RM13
c) 10-14 helai : RM19
d) 15-20 helai : RM24

Bole dah la start kumpul2 order dengan kawan kawan.  

ada banyak warna. pilih pilih ^^ check almari cepat, baju mana yang belum ada tudung, heee :D tak rugi pong beli bawal plain sebab trend ni everlasting.



pilihan warna tudung: 










*warna tudung mungkin berbeza sedikit

untuk buat order, hantarkan details di bawah ni ke inbox Enchantress

nama :
alamat :
no phone :
kod tudung dan kuantiti : 

* order yang 20helai ke atas akan di proceed secepat mungkin. please note that harga di atas belum termasuk dengan postage.

untuk tidak ketinggalan update, sila like page Enchantress ^^

xoxo, <3 Enchantress

5 comments:

  1. Salam...hai,enchantress..sye nak tnyer tudung bawal kangaroo ni ade cop kat belakang x?cop kangroo..

    ReplyDelete
    Replies
    1. wslm, hai :)

      memang ada cop dear. original kangaroo :3

      tapi, buat masa sekarang, pre order ditutup bt sementara waktu sbb kilang tgh naikkan harga. sbb nak raya. harap2 nanti harga akan kembali normal. so, nanti bila harga dah normal balik, i bukak balik pre order ni ye :)

      xoxo, Sue.

      Delete
    2. tq so much for the response,act, sye nak beli 30 helai tudung ni,..kalau boleh awal puasa dah bole wat order kan n dapat secepat mungkin..dah nak raya nikan,nak melaram tudung baru jugak ;),..so hopesfully cepatlah pre order ni dibuka..tp kalau dah naik inform ea,nak tgok brape je harga lepas dinaikkan..ok tq

      Delete
    3. it will be RM6 per pc dear. ni harga borong dah :)

      Delete
  2. salam.sy ade menjual tudung bawal plain kangaroo.
    1-10 helai rm5/pcs
    11-30 helai rm 4.80/pcs
    31 keatas rm 4.50/pcs
    all excluded postage,cod serdang,the mines,cheras.
    Berminat boleh whatapps 0177671971-ain mesej 0108263690-ain

    ReplyDelete